Skip naar content

Partnerschappen 

primair en voortgezet onderwijs

Primair en voortgezet onderwijs leerlingen aan het werk

Vergroot je wereld met Erasmus+

Wil je jezelf en jouw organisatie een Europese impuls geven? Vraag dan subsidie aan voor een internationaal project!

Subnavigatie

Groeien door internationale samenwerking

Om het primair en voortgezet onderwijs te versterken, kunnen instellingen en organisaties in Nederland op kleine of grote schaal samenwerken met organisaties in andere landen.

Wil jij met Europese organisaties werken aan innovatieve oplossingen of goede voorbeelden uitwisselen? Dan zijn er twee vormen van internationale partnerschappen mogelijk:

Cooperation Partnerships

Deze samenwerkingsprojecten zijn gericht op het versterken van de activiteiten van deelnemende organisaties, door de uitwisseling en ontwikkeling van nieuwe werkwijzen en methoden met beoogde impact op lokaal, regionaal en (inter)nationaal niveau. Organisaties binnen het primair en voortgezet onderwijs werken hierbij langdurig samen met Europese organisaties.

docente stelt zich voor
docent wereldkaart

Small-scale Partnerships

Door middel van Small-scale Partnerships kunnen Nederlandse organisaties 'op kleine schaal' samenwerken met instellingen en organisaties in Europa. Dit zijn laagdrempelige projecten met een grotere flexibiliteit, voor kleinschalige organisaties en/of organisaties die voor het eerst deelnemen aan het programma Erasmus+.

Erasmus+ vergroot je wereld

Voor alle deelnemers biedt Erasmus+ kansen om een ander Europees land te leren kennen en in contact te komen met andere Europese scholen, organisaties en beleidsmakers. 

Wil je je jouw organisatie een Europese impuls geven? Vraag dan subsidie aan voor een internationaal project!