Skip naar content

Erasmus+ en het Caribisch deel van het Koninkrijk

docent wereldkaart

Vergroot je wereld met Erasmus+

Wil je jezelf en jouw organisatie een internationale impuls geven? Vraag dan subsidie aan voor een internationaal project!

Erasmus+ en het Caribisch deel van het Koninkrijk

Het programma Erasmus+  biedt allerlei mogelijkheden voor leerlingen, studenten, docenten en onderwijsprofessionals om met Europese instellingen in contact te komen, om kennis en ideeën uit te wisselen, en met (internationale) organisaties en beleidsmakers samen te werken.

Wil je nieuwe kennis en inspiratie opdoen bij Europese onderwijsinstellingen? Ook organisaties uit het Caribisch deel van het Koninkrijk kunnen subsidieaanvragen indienen bij Erasmus+! Op deze pagina vind je inspiratie en handige tips, speciaal voor organisaties uit het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Handig: de Erasmus+ Subsidiewijzer

Benieuwd welke subsidie het beste bij jouw organisatie past? Maak dan gebruik van de Erasmus+ Subsidiewijzer!

Door het beantwoorden van een aantal korte vragen wordt je doorverwezen naar de subsidie die het beste past bij jouw idee of project! 

Ontdek eTwinning!

Werk je op een school, dan kun je met je leerlingen of studenten online samenwerken met Europese collega's dankzij eTwinning, de online community voor scholen in ruim 40 Europese landen.