Skip naar content

Uitvoering

middelbaar beroepsonderwijs

Subnavigatie

Uitvoering van je project Erasmus+

Alle Nederlandse projecten van Erasmus+ zijn terug te vinden in het toekenningsoverzicht.

Is de subsidieaanvraag voor jouw project toegekend? Gefeliciteerd! We helpen je met alle benodigde informatie om jouw project zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Bekijk het stappenplan voor de uitvoering van je project, ontdek handige digitale tools en gebruik onze promotietoolkit om je resultaten en activiteiten te promoten.

De medewerkers van het Nationaal Agentschap Erasmus+ helpen je graag bij elke stap van de projectuitvoering!

  • Regelgeving en projectadministratie

Tijdens de kick-offbijeenkomst van Erasmus+ informeren we je uitgebreid over regelgeving en de verplichte projectadministratie in de Beneficiary Module. De kick-off vormt hiermee de aftrap van jouw project Erasmus+.

  • Documenten voor de projectuitvoering

Als aanvulling op de kick-off vind je bij de projectuitvoeringsdocumenten alle informatie over de verplichtingen voor de uitvoering van je project.

Raadpleeg de Grant Agreement en Annexen van de specifieke actielijn en uit het calljaar waarin het project is toegekend.

Documenten

Maak bij de uitvoering van je project vooral gebruik van Europese platformen (bijvoorbeeld eTwinning) en handige digitale tools, zoals de Kwaliteit- en Impactscan!

Digitale tools

Nu kun je écht aan de slag met je project. Maar geen zorgen, we helpen je gedurende het hele proces.

De medewerkers van het Nationaal Agentschap Erasmus+ helpen je graag bij elke stap van de uitvoering van je project: raadpleeg de veelgestelde vragen in de Corona FAQ of neem bij vragen direct contact met ons op.

Contact

Tijdens de looptijd van je project worden er monitoringsbijeenkomsten en Training and Cooperation Activities georganiseerd voor alle sectoren, voor kennisdeling en leren van elkaar.

Voor de monitoringsbijeenkomsten wordt je persoonlijk uitgenodigd, voor de overige evenementen kun je je aanmelden via de agenda.

Agenda

Met je project kun je iets heel moois realiseren. Je kunt levens veranderen en mensen op een spoor zetten dat hen verder brengt. Maak gebruik van de promotietoolkit om binnen en buiten je organisatie te laten zien wat je met je project Erasmus+ hebt bereikt!

Voor de verspreiding van je projectresultaten heb je drie verplichtingen:

  1. Je gebruikt altijd het officiële Europese logo van het programma Erasmus+ bij álle uitingen van je project.
  2. De verplichte vermelding in het Nederlands is: ‘Mede gefinancierd door het programma Erasmus+ van de Europese Unie’. Deze tekst is beschikbaar in alle EU-talen. Lees alles over de regelgeving op de website van EACEA
  3. Je bent verder verplicht je resultaten te uploaden op het Erasmus+ Project Results Platform.
Promotietoolkit

Je rapporteert over je behaalde resultaten en activiteiten in je Final Report. Het Nationaal Agentschap Erasmus+ beoordeelt dit en stelt de uiteindelijke subsidie vast.

Afhankelijk van je resultaten kun je geselecteerd worden als een Europees good practice, en met jouw project(resultaten) inspiratie voor toekomstige deelnemers bieden.

Inspiratie & resultaten

Meer weten?

Voor vragen, neem contact met ons op via