Skip naar content

Uitvoering

van je project Erasmus+

Subnavigatie

Tips & tricks voor de projectuitvoering

Heeft Erasmus+ je subsidieaanvraag goedgekeurd? Gefeliciteerd! Nu je van start kunt gaan met het project, zijn er wel een aantal dingen die we van je verwachten. Bekijk het stappenplan voor de uitvoering van je project, ontdek handige digitale tools en gebruik onze promotietoolkit om je resultaten en activiteiten te promoten.

Alle Nederlandse projecten van Erasmus+ zijn terug te vinden in het toekenningsoverzicht.

 

De medewerkers van het Nationaal Agentschap Erasmus+ helpen je graag bij elke stap van de projectuitvoering!  

  • Regelgeving en projectadministratie

Tijdens de kick-offbijeenkomst van Erasmus+ informeren we je uitgebreid over regelgeving en de verplichte projectadministratie in de Mobility Tool+. De kick-off vormt hiermee de aftrap van jouw project Erasmus+.  

  • Documenten voor de projectuitvoering

Als aanvulling op de kick-off vind je bij de projectuitvoeringsdocumenten alle informatie over de verplichtingen voor de uitvoering van je project.

Raadpleeg de Grant Agreement en Annexen van de specifieke actielijn en uit het calljaar waarin het project is toegekend.

Documenten

Maak bij de uitvoering van je project vooral gebruik van Europese platforms en handige digitale tools, zoals de Impacttool!

Bekijk alle digitale tools

Nu kun je écht aan de slag met je project. Maar geen zorgen, we helpen je gedurende het hele proces.

De medewerkers van het Nationaal Agentschap Erasmus+ helpen je graag bij elke stap van de uitvoering van je project: raadpleeg de veelgestelde vragen in de Corona FAQ of neem bij vragen direct contact met ons op.

Contact

Met je project kun je iets heel moois realiseren. Je kunt levens veranderen en mensen op een spoor zetten dat hen verder brengt. Maak gebruik van de promotietoolkit om binnen en buiten je organisatie te laten zien wat je met je project Erasmus+ hebt bereikt!

Voor de verspreiding van je projectresultaten heb je de volgende verplichtingen:

  1. Je gebruikt altijd het officiële logo van de Europese Unie met de tekst "(mede)gefinancierd door de Europese Unie" bij álle uitingen van je project. Klik op het blokje 'nl' om het Nederlandse logo te downloaden. 
    De richtlijnen voor het gebruik van het logo vind je hier

  2. Je bent verder verplicht je resultaten te uploaden op het Erasmus+ Project Results Platform.

Promotietoolkit

Je rapporteert in de Mobility Tool over je behaalde resultaten en activiteiten in je Final Report. Het Nationaal Agentschap Erasmus+ beoordeelt dit en stelt de uiteindelijke subsidie vast.

Afhankelijk van je resultaten kun je geselecteerd worden als een Europees good practice, en met jouw project(resultaten) inspiratie voor toekomstige deelnemers bieden.

Inspiratie & resultaten