Skip naar content

Aanvragen

jeugd & jongerenwerk

Aanvraagformulieren Erasmus+

De aanvraagformulieren worden door de Europese Commissie online gepubliceerd, tijdig voor de deadlines.

Belangrijke wijzigingen 2024

Let op! Voor Erasmus+ Jeugd zijn er in 2024 een aantal belangrijke wijzigingen, o.a. in het aantal projecten en deadlines.

Tips & tricks voor de projectuitvoering

Heeft Erasmus+ je subsidieaanvraag goedgekeurd? Gefeliciteerd! Nu kun je van start met je project. Bekijk het stappenplan voor de uitvoering van je project.

Subnavigatie

Subsidie aanvragen bij Erasmus+

Denk je erover om subsidie aan te vragen bij Erasmus+ Jeugd? Dit stappenplan helpt jou van begin tot eind: van het omvormen van jouw idee tot een kwalitatief goed project en het maken van impact tot het daadwerkelijk indienen van je subsidieaanvraag.

Let op: ben je nu al zo ver dat je een aanvraag in kunt dienen? Volg dan meteen het stappenplan van de technische instructie

  • Bedenk, samen met je partners en de deelnemers, wat je met het project wil bereiken en hoe je project bijdraagt aan de prioriteiten en doelstellingen van Erasmus+ Jeugd;
  • Doe inspiratie voor je project op bij ‘Inspiratie en resultaten
  • Kijk bij ‘Mogelijkheden’ welke subsidiemogelijkheid aansluit bij je projectidee. Neem bij twijfel of vragen contact op met een van onze programma-adviseurs.

Zorg ervoor dat je weet welke impact je met je project wilt bereiken. Aan welke (grotere) ontwikkeling of verandering voor je doelgroep wil je bijdragen? Het Nationaal Agentschap Erasmus+ heeft een Impacttool ontwikkeld die helpt om de impact van projecten op voorhand scherp te krijgen.

Naar de Impacttool
Hulplijnen

Meer weten?

Voor vragen, neem contact met ons op via