Skip naar content

Agenda

Meld je aan voor (online) events over het programma Erasmus+ en internationalisering!

Subnavigatie

Erasmus+ Jeugd helpt je op weg!

Als Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd maken wij het onze aanvragers graag zo makkelijk mogelijk. Daarom bieden we verschillende ondersteunende mogelijkheden aan. Op deze pagina zetten we de hulplijnen en hoe je er gebruik van kunt maken op een rijtje.

Adviesgesprek

Als je een idee hebt kun je altijd een (online) afspraak maken met een van de adviseurs om te kijken of jouw idee in aanmerking kan komen voor subsidie. Dit is een mooie manier om extra tips te verzamelen, maar ook om te voorkomen dat je moeite in een aanvraag stopt die niet binnen het programma past.

Een afspraak maken voor een adviesgesprek kan

Feedback op je aanvraag

Heb je niet eerder een aanvraag ingediend bij Erasmus+ Jeugd of vraag je subsidie aan binnen een voor jouw organisatie nieuwe subsidielijn, dan kun je feedback op je conceptaanvraag ontvangen. Dit kan tot uiterlijk drie weken voor de eerstvolgende deadline. 

Let op: vooral bij Partnerschappen raden we je aan om feedback aan te vragen. De ervaring leert ons dat dat er veel aanvragen worden gedaan die niet passen binnen de actie; door feedback aan te vragen kunnen we voorkomen dat je alle moeite voor niks doet.

Stuur ons per e-mail (erasmusplus@nji.nl) het zo volledig mogelijk ingevulde aanvraagformulier als pdf-document en stuur ook het programma mee. De feedbackaanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en je krijgt per e-mail feedback op je conceptaanvraag. Let op: dien de aanvraag dus nog niet online in!

Handleiding en voorbeeldformulieren

Op de website van de Europese Commissie vind je de voorbeeldversies en handleidingen voor het invullen van de aanvraagformulieren.