Skip naar content

Beschikbaar budget Erasmus+ Sport ronde 2-2023

De laatste ronde van het jaar waarin 'Mobiliteitsprojecten voor breedtesport' kunnen worden aangevraagd, komt dichterbij. Ken jij het budget voor subsidieaanvragen binnen het programma Erasmus+ Sport van ronde 2-2023 al? Lees snel verder voor het budget, criteria en hulplijnen.

Sport

Het totale beschikbare budget van 2023 voor subsidieaanvragen binnen het programma Erasmus+ Sport is hier terug te vinden. Dit bericht gaat over het beschikbare budget van ronde 2 in 2023.

Deadlines

De deadlines voor subsidieaanvragen binnen Erasmus+ Sport in ronde 2 van 2023 zijn:

  • Mobiliteitsprojecten in de breedtesport: 4 oktober 2023, 12:00 uur. Voor projecten die tussen 1 januari en 31 mei 2024 van start gaan.

Budget

Het beschikbare budget voor deze actielijn van Erasmus+ Sport ronde 2-2023 is:

  • Mobiliteitsprojecten voor breedtesport: € 268.206,-*

* = Meer informatie over deze nieuwe subsidielijn is te vinden op deze pagina.

Toekenning: diversiteitscriterium

Het toekennen van budget voor subsidieaanvragen gebeurt op basis van de criteria zoals opgenomen in het bericht over het totale beschikbare budget.

Prioriteiten

In de programmaperiode Erasmus+ 2021-2027 ligt de focus op prioriteiten als het stimuleren van inclusie, jongerenparticipatie, duurzaamheid en digitalisering. Deze prioriteiten worden meegenomen tijdens de beoordeling van subsidieaanvragen. Bekijk dus goed in de Programmagids wat belangrijke doelstellingen en prioriteiten zijn van de subsidielijn, waarvoor jij een aanvraag wilt indienen. 

Hulplijnen

Om je te ondersteunen bij jouw subsidieaanvraag bieden we weer de mogelijkheid om een adviesgesprek aan te vragen of feedback te krijgen op jouw voorstel (tot drie weken voor de deadline). Op deze pagina lees je hoe jij dat doet.

Houd voor de actuele data de agenda op onze website in de gaten.

Subsidie aanvragen voor Erasmus+ Jeugd of Europees Vrijwilligerswerk? Bekijk dit nieuwsbericht over de budgetten, verdelingen en deadlines binnen het subsidieprogramma Jeugd en deze website (Europees Vrijwilligerswerk) voor het bericht over die van het European Solidarity Corps.

Afbeelding van Programma-adviseur Jurgen Aarden

Meer weten?

Jurgen Aarden kan je er alles over vertellen