Skip naar content

Green Erasmus+

docent wereldkaart

Vergroot je wereld met Erasmus+

Wil je jezelf en jouw organisatie een internationale impuls geven? Vraag dan subsidie aan voor een internationaal project!

Green Erasmus+ | Duurzaamheid, milieu en klimaat

Bij het Nationaal Agentschap Erasmus+ geloven we sterk in de kracht van internationalisering. Niet alleen als unieke ervaring en om je professionele en persoonlijke horizon te verbreden: het helpt je ook op weg om een wereldburger te worden.

Internationalisering brengt uiteraard verplaatsingen met zich mee, en zelfs een aanpassing van je levenswijze als je voor een langere periode naar het buitenland gaat. Alle beetjes helpen, dus we leggen bij alle activiteiten binnen het programma Erasmus+ graag de nadruk op duurzame keuzes.

Organisaties die steun van Erasmus+ ontvangen, bevorderen duurzaam en verantwoord gedrag en maken deelnemers bewust van het belang van maatregelen om de milieuvoetafdruk van mobiliteitsactiviteiten te verminderen of te compenseren.

Lees (en gebruik!) ons e-zine met 7 tips voor een duurzame buitenlandervaring, en draag zo ook jouw steentje bij aan een betere, gezondere en duurzame wereld!