Skip naar content

Corona FAQ Erasmus+

docent wereldkaart

Vergroot je wereld met Erasmus+

Wil je jezelf en jouw organisatie een internationale impuls geven? Vraag dan subsidie aan voor een internationaal project!

Veelgestelde vragen over de gevolgen van de coronacrisis

Wij hebben de vragen die wij binnen hebben gekregen over de gevolgen van de coronacrisis voor projecten van Erasmus+ op een rij gezet. Ga naar de Corona FAQ die voor jouw project van toepassing is voor het antwoord op de meestgestelde vragen.

Corona FAQ's

Studenten, docenten of andere deelnemers aan het programma Erasmus+ kunnen voor vragen over het coronavirus contact zoeken met de instelling van waaruit zij het project uitvoeren.

Projectcoördinatoren kunnen voor vragen over het toepassen van de ‘force majeure’ op projecten Erasmus+ contact opnemen met het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training voor onderwijsprojecten, en het Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd voor het jeugd- en jongerenwerk en buitenschoolse projecten.

Disclaimer: de Corona FAQ heeft betrekking op de programmaperiode Erasmus+ 2014-2020 en 2021-2027. De Europese Commissie komt continu met updates en besluiten. Aan de hand daarvan zullen wij ook onze instructies aanpassen indien nodig.