Skip naar content

Feedback op jouw aanvraag voor ronde 2-2024

De tweede deadlineronde van 2024 voor Jongerenuitwisselingen staat voor de deur. Heb je niet eerder een aanvraag ingediend bij Erasmus+ Jeugd of is een subsidieaanvraag binnen de subsidielijn Jongerenuitwisselingen nieuw voor jouw organisatie, dan kun je nu feedback op je conceptaanvraag ontvangen. Wij helpen je graag!

Jeugd & jongerenwerk

Op 7 mei 2024 is de eerstvolgende deadline om subsidie aan te vragen voor Jongerenuitwisselingen, Key Action 152 (KA152), van het programma Erasmus+ Jeugd. 

Feedback aanvragen

Als Nationaal Agentschap ondersteunen we je graag zoveel mogelijk. Daarom bieden we je de mogelijkheid om feedback aan te vragen op je conceptaanvraag. Je kunt feedback aanvragen als je nog niet eerder een aanvraag hebt ingediend bij Erasmus+ Jeugd of als je subsidie aanvraagt binnen een voor jouw organisatie nieuwe subsidielijn. Dit kan tot uiterlijk drie weken voor de eerstvolgende deadline. Feedback aanvragen voor KA152 kan dus tot dinsdag 16 april.

Hoe vraag ik feedback aan?

Stuur ons per e-mail (jongerenuitwisselingen@nji.nl) het zo volledig mogelijk ingevulde aanvraagformulier als pdf-document en stuur ook het programma mee. De feedbackaanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en je krijgt per e-mail feedback op je conceptaanvraag. Let op: dien de aanvraag dus nog niet online in!

We zien je conceptaanvraag graag verschijnen!

Meer weten?

Mandy Evers kan je er alles over vertellen