Skip naar content

Erasmus+ Call 2024

Programmagids

In de Erasmus+ Programmagids van de Europese Commissie staan alle subsidiemogelijkheden en voorwaarden uitgebreid omschreven.

Aanvraagformulieren Erasmus+

De aanvraagformulieren worden door de Europese Commissie online gepubliceerd, tijdig voor de deadlines.

Erasmus+ Call 2024 en Programmagids 2024 gepubliceerd!

Op dinsdag 28 november zijn de Erasmus+ Call 2024 en Programmagids 2024 gepubliceerd! Op deze pagina vind je alle belangrijke documenten, aanvraagformulieren en linkjes.

Alle sectoren

Ondersteuning van mobiliteit en leren voor iedereen

Het programma Erasmus+ 2021-2027 biedt mogelijkheden voor studiemobiliteiten in het buitenland, maar ook voor stages, (personeels)uitwisselingen en samenwerking op alle gebieden van onderwijs, opleiding, jeugd en sport. 

De Europese Commissie heeft op 19 augustus het jaarlijkse werkprogramma van Erasmus+ 2024 goedgekeurd. Hierdoor worden internationale mobiliteit en samenwerking verder mogelijk gemaakt voor meer dan 10 miljoen deelnemers van alle leeftijden en achtergronden.

Programmagids, aanvraagformulieren en deadlines

De officiële Programmagids Erasmus+ 2024 met de deadlines voor subsidieaanvragen voor de Call 2024 is door de Europese Commissie gepubliceerd. Ook op onze website vind je vanaf december alle deadlines.

In februari 2024 staan de allereerste deadlines voor subsidieaanvragen gepland, en de eerste online aanvraagformulieren zijn reeds gepubliceerd op het Erasmus+ and European Solidarity Corps Platform.

Ga dus op tijd aan de slag met je subsidieaanvraag!

Stappenplan aanvraag: begin op tijd!

In februari 2024 staan de allereerste deadlines voor subsidieaanvragen gepland. Begin dus op tijd met je subsidieaanvraag!

 

  • Raadpleeg de Erasmus+ Subsidiewijzer en bekijk de subsidiemogelijkheden op onze website (onder het kopje ‘Subsidie’.
  • Raadpleeg vanaf december de deadlines op onze website.
  • Weet je welk type subsidie je wilt aanvragen? Dan ben je klaar om een aanvraag in te dienen! Op onze website vind je stappenplannen voor je subsidieaanvraag.

Aanvraagformulieren

De Europese Commissie publiceert alle officiële digitale aanvraagformulieren van Call 2024 op het Erasmus+ and European Solidarity Corps Platform (decentrale acties), en op het Funding & Tender Opportunities Portal (centrale acties). Op deze platformen vind je ook alle specificaties voor het aanmelden.

Vragen?

Heb je aanvullende vragen ter voorbereiding van je subsidieaanvraag? Neem dan contact op met ons! Houd ook onze agenda in de gaten voor (online) informatiebijeenkomsten en inloopspreekuren!