Skip naar content

Kom naar de 8ste editie van #ErasmusDays 2024

Logo van ErasmusDays 2024

Wat zijn de #ErasmusDays?

De #ErasmusDays zijn een internationale zesdaagse viering van programma Erasmus+. Tijdens deze dagen worden mensen uit de hele wereld uitgenodigd om evenementen rondom het programma Erasmus+ te organiseren of hieraan mee te doen. De #ErasmusDays zijn een unieke kans voor studenten, leraren, trainers, professionals en gewone burgers om kennis te maken met de vele voordelen van programma Erasmus+.

Alle sectoren

#ErasmusDays laten Europa schitteren

Tijdens de #ErasmusDays worden alle deelnemers van het programma Erasmus+ uitgenodigd om digitale of fysieke evenementen te organiseren. Voorbeelden van evenementen zijn: een bijeenkomst om buitenland ervaringen te delen, meertalige sessies gericht op conversatievaardigheden, een fototentoonstelling voor een visuele impressie, een conferentie om interculturele kansen te promoten, of een ‘social media challenge’ om interactie en creativiteit te bevorderen.

Dit jaar laten we ons inspireren door de Olympische Spelen in Parijs en is het thema sport een belangrijk onderdeel van de #ErasmusDays. Sportieve competitie is een verbindende factor en staat symbool voor de unieke collectieve ervaringen die het programma Erasmus+ biedt.

Mis het niet!

#ErasmusDays biedt een platform waarop internationale samenwerking, diversiteit en inclusie wordt omarmd. Kom op 14 t/m 18 oktober naar de 8ste editie van de #ErasmusDays 2024, stel je vragen, ontmoet alumni van Erasmus+ en deel jouw eigen buitenland ervaring.

Meld jouw evenement aan

Als organisator wordt je uitgenodigd om bij te dragen aan deze editie van #ErasmusDays. Of je nu een school, een bedrijf, een vereniging of een overheidsinstantie bent; laat ons weten wat jullie organiseren!

Een leuke en creatieve uitdaging

Deel je ervaring via Erasmus+ op een creatieve manier, zonder dat je iets over je vroegere of toekomstige hoeft te vertellen.

Voor wie is het bedoeld?

  • Voormalige deelnemers van Erasmus+
  • Toekomstige deelnemers Erasmus+ die dit avontuur willen aangaan
  • Laat je creativiteit de vrije loop!