Skip naar content

Partnership-building Activity | Sports Online Networking event

3 - 4 juni 2024 | Aanmelden tot 12 mei | Online netwerkevent voor sportorganisaties die graag met elkaar in contact willen komen, willen samenwerken en mogelijkheden willen verkennen om projectpartners te worden.

Jeugd & jongerenwerk Sport

Wat is het?

Ben je op zoek naar uitbreiding van je netwerk binnen de dynamische sportwereld? Of ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over de mogelijkheden binnen de jeugdsector?

We verwachten ongeveer 200 organisaties die deelnemen aan het evenement om nieuwe samenwerkingspartners te vinden op het gebied van sport en jeugd. Het netwerkevenement richt zich op Erasmus+ KA1 en KA2 activiteiten, waaronder Mobiliteitsprojecten voor breedtesport, Mobiliteitsprojecten voor jongerenwerkers, Samenwerkingspartnerschappen en elk ander idee dat je hebt! 

Wat leer je?

  • Je kunt dynamisch netwerken: maak op een laagdrempelige manier contact met interessante sportorganisaties uit heel Europa. Leg betekenisvolle contacten met collega's en potentiële partners.
  • Er zijn interactieve sessies: neem deel aan levendige discussies, deel inzichten en krijg waardevolle perspectieven op Erasmus+ projecten, uitdagingen en innovaties die het sportlandschap vormgeven.
  • Er zijn vraag- en antwoordsessies en keynote presentaties.
  • Er zijn netwerkmogelijkheden: neem deel aan één-op-één netwerksessies, breakout rooms en groepsdiscussies op maat van jouw interesses en doelstellingen.

Voor wie?

Dit event is bedoeld voor organisaties uit de jeugd- en sportsector, zoals teammanagers en leidinggevenden en innovators van sporttechnologie.

Praktische informatie

Het event vindt plaats via het online platform Brella. Er wordt Engels gesproken tijdens het evenement.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 12 mei 2024 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 19 mei hoor jij of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Esther Schelvis via e.schelvis@nji.nl.

Meer weten?

Esther Schelvis kan je er alles over vertellen

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven