Skip naar content

Programmagids

In de Erasmus+ Programmagids van de Europese Commissie staan alle subsidiemogelijkheden en voorwaarden uitgebreid omschreven.

Subnavigatie

Documenten

Er zijn jaarlijks één of meerdere deadlines om Europese subsidie aan te vragen voor een activiteit binnen Erasmus+. Gebruik onze ondersteuning in de vorm van subsidiedocumenten voor een correcte subsidieaanvraag.

Erasmus+ Guide for Experts on Quality Assessment

De Erasmus+ Guide for Experts on Quality Assessment is een waardevol instrument dat experts ondersteunt bij het beoordelen van de kwaliteit van Erasmus+ projecten. Deze gids biedt richtlijnen en criteria voor het evalueren van projectvoorstellen, implementatie en resultaten.

Door gebruik te maken van deze handleiding kunnen experts objectieve en consistente beoordelingen uitvoeren, waarbij ze letten op relevantie, impact, duurzaamheid en het partnerschap. Daarnaast is de Erasmus+ Guide for Experts on Quality Assessment een hulpmiddel voor projectaanvragers om de kwaliteit van hun aanvragen te verbeteren. Door de gids zorgvuldig te bestuderen, kunnen aanvragers de richtlijnen en criteria begrijpen die experts gebruiken bij het beoordelen van projectvoorstellen.

Het is belangrijk om de gids als referentie te gebruiken tijdens het voorbereiden en indienen van projectvoorstellen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de kwaliteitsnormen. Door deze aanpak te volgen, vergroten aanvragers hun kans op een succesvolle aanvraag bij Erasmus+.