Skip naar content

Sluit aan bij Digital Empowered Teachers en volg twee webinars

Digital Empowered Teachers is een eTwinning-groep die zich inzet voor deelnemers van de long-term activity (LTA) Digitalisering voor schoolonderwijs. De online groep vertegenwoordigt een dynamische gemeenschap van docenten, verenigd door een gedeelde passie voor het gebruik van technologie om hun onderwijspraktijken te verrijken.

Primair en voortgezet onderwijs

Sluit aan bij deze community
Digital Empowered Teachers wil hun community vergroten met docenten die een hart voor digitalisering hebben en nodigt je uit om je aan te sluiten! Het doel is om docenten met elkaar in contact te brengen om kennis te delen, met elkaar te sparren, of om partners te vinden voor het opzetten van projecten. Daarnaast organiseert Digital Empowered Teachers verschillende evenementen, waar je als lid aan kunt deelnemen.

Om lid te worden van de groep, registreer je je op het ESEP-platform. Vervolgens vind je de groepspagina van Digital Empowered Teachers hier

Geplande webinars voor maart - mei
Rond het thema digitalisering staan al twee webinars gepland die worden gegeven door diverse experts. Als lid ben je van harte uitgenodigd om deze webinars bij te wonen. Het gaat om:

  • 19 maart, 17.00 – 18.00 uur | Empowering your classroom with digitally inclusive tools and personalising your students’ learning | door Marijana Smolcec
  • 16 mei, 17.00 – 18.00 uur | Project Based Learning upgraded | door Eva Toth

Deelname is gratis, dus profiteer van dit netwerk en meld je snel aan!