Skip naar content

Feedback op jouw aanvraag voor Ronde 1 2024

De eerste deadlineronde van 2024 staat voor de deur. Heb je niet eerder een aanvraag ingediend bij Erasmus+ Jeugd of Erasmus+ Sport of vraag je subsidie aan binnen een voor jouw organisatie nieuwe subsidielijn, dan kun je nu feedback op je conceptaanvraag ontvangen. Wij helpen je graag!

Jeugd & jongerenwerk Sport

Op 20 februari 2024 is de eerstvolgende deadline om subsidie aan te vragen voor Key Action 1 (KA1) van de programma's Erasmus+ Jeugd en Sport. Dit zijn projecten binnen de subsidielijnen: Mobiliteitsprojecten voor jongerenwerkers, Jongerenuitwisselingen, Jongerenparticipatie, DiscoverEU Inclusie en Mobiliteitsprojecten voor de breedtesport. Op 5 maart is de deadline voor Key Action 2 (KA2), Partnerschappen.

Feedback aanvragen

Als Nationaal Agentschap ondersteunen we je graag zoveel mogelijk. Daarom bieden we je de mogelijkheid om feedback aan te vragen op je conceptaanvraag. Je kunt feedback aanvragen als je nog niet eerder een aanvraag hebt ingediend bij Erasmus+ Jeugd of Sport of als je subsidie aanvraagt binnen een voor jouw organisatie nieuwe subsidielijn. Dit kan tot uiterlijk drie weken voor de eerstvolgende deadline. Feedback aanvragen voor KA1 kan dus tot dinsdag 30 januari, voor KA2 kan dit tot dinsdag 13 februari.

Let op: vooral bij Partnerschappen raden we je aan om feedback aan te vragen. De ervaring leert ons dat dat er veel aanvragen worden gedaan die niet passen binnen de actie; door feedback aan te vragen kunnen we voorkomen dat je alle moeite voor niks doet.

Hoe vraag ik feedback aan?

Stuur ons per e-mail (erasmusplus@nji.nl) het zo volledig mogelijk ingevulde aanvraagformulier als pdf-document en stuur ook het programma mee. De feedbackaanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en je krijgt per e-mail feedback op je conceptaanvraag. Let op: dien de aanvraag dus nog niet online in!

We zien je conceptaanvraag graag verschijnen!