Skip naar content

Go Green

7 tips voor een duurzame buitenlandervaring

Voorbeeld van het E+ magazine

Publicaties

Lees ook deze publicaties over het programma Erasmus+!

Erasmus+ & duurzaamheid

Gebruik onze 7 tips voor een duurzame buitenlandervaring, en draag zo ook jouw steentje bij aan een gezondere en duurzame wereld! 

Alle onderwijssectoren

Bij het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training geloven we sterk in de kracht van internationalisering. Niet alleen als unieke ervaring en om je professionele en persoonlijke horizon te verbreden: het helpt je ook op weg om een wereldburger te worden.

Internationalisering brengt uiteraard verplaatsingen met zich mee, en zelfs een aanpassing van je levenswijze als je voor een langere periode naar het buitenland gaat. Alle beetjes helpen, dus we leggen bij alle activiteiten binnen het programma Erasmus+ graag de nadruk op duurzame keuzes.

Duurzaam reizen

Hoewel het soms tegenstrijdig klinkt, is het zeker mogelijk om zo duurzaam mogelijk te reizen en hierbij bewuste keuzes maken. Voel je daarom verantwoordelijk en neem die verantwoordelijkheid ook, zowel vooraf als tijdens jouw buitenlandervaring.

We helpen alle deelnemers aan het programma Erasmus+ zo een positieve impact en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk op de wereld na te laten.

Lees (en gebruik!) ons e-zine met 7 tips voor een duurzame buitenlandervaring, en draag zo ook jouw steentje bij aan een betere, gezondere en duurzame wereld!