Skip naar content

Addendum virtuele activiteiten

Reisrestricties als gevolg van COVID-19 beïnvloeden veel van de al toegekende projecten onder Erasmus+ Jeugd.
Kies je er voor om bepaalde activiteiten virtueel uit te voeren? Regel dan eerst een ondertekend addendum voor het organiseren van virtuele activiteiten als gevolg van COVID-19.

Jeugd & jongerenwerk

Een enkel project kan nog doorgaan zoals gepland. Indien dit niet mogelijk is, dan kan er gekozen worden om projecten deels virtueel uit te voeren. Neem contact op met het Nationaal Agentschap vóórdat je besluit dit te doen: het is namelijk verplicht om een addendum voor het organiseren van virtuele activiteiten ten gevolge van COVID-19 aan te vragen.

Het addendum geeft je de mogelijkheid om delen van het project virtueel te laten plaatsvinden. In het addendum vind je alle aanvullende financiële en contractuele regels die uitsluitend van toepassing zijn op projecten voor het organiseren van virtuele activiteiten als gevolg van COVID-19. De blanco addenda voor de verschillende Key Actions vind je in dit nieuwsbericht.  

Wil je weten welke financiële regels gelden voor jouw project, lees dan het addendum en dien een verzoek in via erasmusplus@nji.nl.

Let op! Het addendum is pas rechtsgeldig als dat door beide partijen is ondertekend. 

Er zijn daarnaast andere voorwaarden en verplichtingen vastgesteld bij het uitvoeren van virtuele activiteiten. Bekijk daarvoor alvast onderstaande voorbeelden van de addenda. Deze zijn enkel ter inzage. 

Informatiebijeenkomst virtuele activiteiten van 27 augustus jl.  

Op onze website vind je diverse tips en veelgestelde vragen voor projecten die beïnvloed worden door COVID-19.