Skip naar content

Training | Youth Work 5.0 - Empower Youth with Digital Tools

15 - 20 april 2024 | Geef je op vóór 3 maart | Leer tijdens deze training hoe digitale tools je kunnen ondersteunen op alle gebieden van het jongerenwerk.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het? 

In het dynamische digitale landschap van vandaag navigeren jongeren vaak moeiteloos door verschillende digitale tools, wat een potentiële kloof creëert tussen hen en jongerenwerkers die het een uitdaging vinden om bij te blijven. Deze kloof kan effectieve communicatie en samenwerking in de weg staan, wat de noodzaak van het overbruggen van deze kloof benadrukt.

Deze training is bedoeld om je de juiste kennis en vaardigheden bij te brengen om digitale tools en AI effectief te integreren in het jongerenwerk en tegelijkertijd te zorgen voor ethische en inclusieve praktijken. Leer hoe digitale tools je kunnen ondersteunen op alle gebieden van het jongerenwerk: projectmanagement, sociale media, directe activiteiten met jongeren, website- en posterontwerp.

Wat leer je? 

  • Je leert over de huidige digitale tools en technologische trends die relevant zijn voor jongerenwerk;
  • Je doet praktische vaardigheden op om digitale tools en AI te integreren in het dagelijkse jeugdwerk;
  • Je leert kritisch na te denken over ethische overwegingen bij het gebruik van AI en digitale hulpmiddelen in het jongerenwerk.

Voor wie?

De training is voor jongerenwerkers die willen leren hoe ze digitale tools en AI effectief kunnen integreren in hun werk.

Praktische informatie en kosten

De eigen bijdrage is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt Engels gesproken tijdens het evenement. Er is plek voor 24 deelnemers.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 3 maart via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 15 maart hoor je of je bent geselecteerd.

Meer weten?

Mandy Evers kan je er alles over vertellen

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven