Skip naar content

Study Visit | Youth@Work: Study Visit on Youth Social Entrepreneurship in Azerbaijan

28 mei - 2 juni 2024 | Aanmelden tot 21 april | Een studiebezoek over het sociaal ondernemerschap van jongeren in Azerbeijdzjan

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

Dit studiebezoek aan Bakoe, Azerbeidzjan is voor jongerenwerkers die geïnteresseerd zijn in het sociale ondernemerschap van jongeren in Azerbeidzjan. 

Wat leer je?

Deelnemers aan de studiereis krijgen de kans om lokale organisaties en initiatieven in Bakoe te bezoeken die zich richten op het sociaal ondernemerschap van lokale jongeren. Via bezoeken ter plaatse, workshops en discussies krijgen deelnemers inzicht in succesvolle modellen van sociaal ondernemerschap, leren over beschikbare tools en ondersteuningsnetwerken, wisselen best practices uit met collega's uit verschillende landen.

Voor wie?

Dit studiebezoek is bedoeld voor jongerenwerkers, -leiders, -projectbegeleiders en -coaches.

Praktische informatie

Dit studiebezoek is van 28 mei t/m 2 juni 2024. Het bezoek vindt plaats in Bakoe. De eigen bijdrage is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt Engels gesproken tijdens het studiebezoek.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 21 april 2024 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 30 april hoor jij of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Mandy Evers via m.evers@nji.nl.

Meer weten?

Mandy Evers kan je er alles over vertellen

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven