Skip naar content

Study visit | Youth Civic Engagement

8 april - 12 april 2024 | Geef je op vóór 22 februari | Study Visit voor jongerenwerkers en jeugdleiders om een beter begrip te krijgen van burgerparticipatie onder jongeren

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het? 

De 'Study Visit on Youth Civic Engagement' is voor jongerenwerkers en jeugdleiders om een beter begrip te krijgen van burgerparticipatie onder jongeren om ze in staat te stellen actief burgerschap te ontwikkelen.

Er worden lokale organisaties in Yerevan en omgeving bezocht die betrokken zijn bij jongerenactiviteiten en er wordt besproken hoe jeugdwerk en de Europese Jongerenprogramma's de maatschappelijke betrokkenheid van jongeren kunnen ondersteunen. 

Wat leer je? 

  • Je wisselt strategieën, methoden en middelen uit over het onderwerp maatschappelijke betrokkenheid van jongeren. 
  • Je leert jongerenparticipatie tot een integraal onderdeel van je te werk maken.  
  • Je verkent verschillende realiteiten en krijgt mogelijkheden voor samenwerking en netwerken.

Voor wie?

Deze training is voor jongerenwerkers en jeugdleiders die klaar zijn om hun eigen ervaringen te delen en uit te wisselen over burgerparticipatie onder jongeren.

Praktische informatie en kosten

De eigen bijdrage is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt Engels gesproken tijdens het evenement. Er is plek voor 24 deelnemers.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 22 februari via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 4 maart hoor je of je bent geselecteerd.

Meer weten?

Mandy Evers kan je er alles over vertellen

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven