Skip naar content

Study Visit | Local Youth Work Lithuania 2024

15 april - 20 april 2024 | Geef je op vóór 23 februari | Studiebezoek voor jongerenwerkers aan het lokaal jongerenwerk in Litouwen

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het? 

Dit studiebezoek brengt jongerenwerkers en vertegenwoordigers van gemeenten uit heel Europa samen in Litouwen, om samen het jongerenwerk in Litouwen van dichtbij te verkennen.

Het studiebezoek vindt voor de vierde keer plaats en maakt deel uit van de Europese samenwerking Europe Goes Local en heeft als doel de kwaliteit van lokaal jongerenwerk te vergroten door het delen van internationale best practices.

Wat leer je? 

Tijdens het studiebezoek worden deelnemers worden geïntroduceerd in het Litouwse jongerenwerk en ontmoeten zij vertegenwoordigers van gemeenten die daarin actief zijn. Er worden verschillende jongerencentra in zowel landelijk als stedelijk bezocht en straat- en mobiele jongerenwerkers ontmoet.

Verder worden er mogelijkheden voor toekomstige samenwerking binnen Erasmus+ en het European Solidarity Corps onderzocht.

Voor wie?

Dit studiebezoek is voor jongerenwerkers, -leiders en -beleidsmakers.

Praktische informatie en kosten

De eigen bijdrage is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt Engels gesproken tijdens het evenement. Er is plek voor 20 deelnemers.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 23 februari via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 15 maart hoor jij of je bent geselecteerd.

Meer weten?

Mandy Evers kan je er alles over vertellen

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven