Skip naar content

A Partnership Building Activity with Young People

15 - 20 juli 2024 | Aanmelden tot 19 mei | Met deze Partnership Building Activity worden jongerenwerkers en jongeren uitgenodigd om samen te komen, elkaar te leren kennen en de mogelijkheid te verkennen om samen een internationaal Erasmus+ project te organiseren.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

Met deze Partnership Building Activity nodigen we teams van jongerenwerkers en jongeren (15-18 jaar) uit om samen te komen, elkaar te leren kennen en de mogelijkheid te verkennen om samen een internationaal Erasmus+ project te organiseren.

Om sterke partnerschappen op te bouwen is het belangrijk om elkaar te leren kennen en er zeker van te zijn dat je gemeenschappelijke waarden deelt en dezelfde doelen hebt voor jullie gezamenlijke project. Wij geloven dat projecten voor jongeren eigendom van de jongeren zelf moeten zijn en daarom nodigen we ook vertegenwoordigers van de jongerengroep uit. De jongerenvertegenwoordigers worden betrokken bij het vinden van de juiste partners voor je project en bij het ontwikkelen van een projectidee samen met je nieuwe partners.

Wat leer je?

Tijdens deze Partnership Building Activity proberen we elkaar zo goed mogelijk te leren kennen door spelletjes te spelen, presentaties te geven, onze waarden te verkennen en in groepen te werken. Omdat de activiteit op Utøya plaatsvindt, krijgen deelnemers een rondleiding over het eiland en leren ze zowel over de aanval als over hoe ze werken om participatie en democratie te bevorderen. We verwachten (maar kunnen niet garanderen) dat de deelnemers naar huis gaan met een of meer nieuwe partners voor een jongerenuitwisseling of een jongerenparticipatieproject, een idee waar het project over moet gaan en een tijdlijn voor verdere samenwerking.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor jongerenwerkers samen met jongeren (15 - 18 jaar).

Praktische informatie

De Partnership Building Activity vindt plaats van 15 t/m 20 juli 2024. De eigen bijdrage is € 25,- voor jongeren en € 75,- voor jongerenwerkers die een organisatie vertegenwoordigen. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt Engels gesproken tijdens het evenement.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 19 mei 2024 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 2 juni hoor jij of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Esther Schelvis via e.schelvis@nji.nl.

Meer weten?

Esther Schelvis kan je er alles over vertellen

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven