Skip naar content

Deadlines voor het aanvragen van subsidie

Er zijn jaarlijks een of meerdere deadlines om Europese subsidie aan te vragen voor een activiteit binnen Erasmus+.

Mis je de deadline door technische problemen?

Heb je technische problemen en mis je de deadline van Ronde 2024-2 voor Jongerenuitwisselingen op dinsdag 7 mei (vóór 12:00 uur 's middags)? Dan kunnen we soms tóch je aanvraag in behandeling nemen.

Jeugd & jongerenwerk

Neem per e-mail contact met ons op met bijgevoegd de print screens van je laatste poging om het formulier in te dienen. Hiervoor moet je aan al deze voorwaarden voldoen:

  • De datum en het tijdstip van je laatste poging om het formulier online in te dienen zijn vóór de deadline. Deze datum en tijdstip staan op je formulier, in het onderdeel 'Submission History' of bijvoorbeeld op de taakbalk van je bureaublad;
  • Binnen twee uur na de deadline heb je ons per e-mail geïnformeerd; dit is dus op de dag van de deadline vóór 14:00 uur;
  • Binnen twee uur na de deadline (dus vóór 14:00 uur) heb je ons per e-mail het volledige aanvraagformulier gestuurd. Let op: verander niets meer aan het formulier na je laatste poging om het online in te dienen.

De deadline voor het indienen van het aanvraagformulier is dinsdag 7 mei 2024 om 12:00 uur 's middags (Nederlandse tijd). Let op: dit betekent dus vóór 12:00:00.