Skip naar content

Conferentie | Inclusion & Diversity Forum

11 - 14 juni 2024 | Geef je op vóór 11 maart | Dé plek voor iedereen die actief is op het gebied van inclusie en diversiteit om expertise en praktijken uit te wisselen en ideeën voor te stellen om de EU-jongerenprogramma's inclusiever en toegankelijker voor iedereen te maken.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het? 

Het Inclusion & Diversity Forum is een internationale conferentie georganiseerd door SALTO Inclusion & Diversity gericht op het creëren van meer zichtbaarheid voor inclusie en diversiteit en het bouwen van bruggen tussen inclusie-gerelateerde praktijk, beleid en onderzoek binnen de programma's van Erasmus+ Jeugd en European Solidarity Corps.

Wat leer je? 

  • Leren van en uitwisselen van praktijken voor het bepleiten van en lobbyen voor inclusie en diversiteit;
  • Reflecteren op de resultaten op het gebied van inclusie en diversiteit in de huidige EU-jongerenprogramma's en anticiperen op toekomstige uitdagingen en kansen;
  • Creëren van dialoog en wederzijdse ondersteuning tussen Inclusie & Diversiteit Officers van Nationale Agentschappen en andere betrokkenen bij inclusie en diversiteit.

Voor wie?

Dit congres is voor jongerenwerkers, trainers, jongerenleiders, jongerenprojectmanagers, jongerenbeleidsmakers, mentoren bij vrijwilligerswerk, jongerencoaches en jongerenonderzoekers die actief zijn op het gebied van inclusie en diversiteit.

Praktische informatie en kosten

De eigen bijdrage is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt Engels gesproken tijdens het evenement. Er is plek voor 130 deelnemers.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 11 maart via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 1 april hoor je of je bent geselecteerd.

Meer weten?

Mandy Evers kan je er alles over vertellen

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven