Skip naar content

Wat is de impact van Erasmus Mundus?

Help de EACEA aan inzicht en deel je ervaringen via de enquête.

Hoger onderwijs

De centrale actie Erasmus Mundus bestaat 20 jaar! Het Europees Uitvoerend Agentschap onderwijs en cultuur (EACEA) vond dit een mooi moment om de impact van deze centrale actie te onderzoeken en nodigt betrokkenen uit om hun ervaringen met Erasmus Mundus te delen via een enquête.

Waarom deze enquête?
Door jouw perspectief over de actie te delen, help je de EACEA aan een beter beeld van de impact die Erasmus Mundus de afgelopen 20 jaar heeft gehad binnen instellingen. Die inzichten helpen uiteraard ook weer aan een verbetering van toekomstige programma’s. Win-win dus!

Voor wie?
De survey focust zich op twee doelgroepen:

  • Management en coördinatoren op institutioneel niveau, die een goed overzicht hebben van de participatie aan Erasmus Mundus; denk aan een adjunct-directeur internationaal, adjunct-directeur educatie, hoofd internationale relaties, Erasmus+ coördinator van de instelling, etc.
  • Management en coördinatoren op faculteit niveau, die een goed overzicht hebben van de participatie aan Erasmus Mundus; denk aan een decaan, Erasmus+ coördinator van de faculteit, partnercoördinator, etc.

Hoor je in één van bovenstaande groepen, vul dan de enquête in. Ken je iemand die in één van bovenstaande groepen hoort, stuur de enquête dan graag (ook) door! Invullen kan tot maandag 31 juli (deadline verlengd) en het vraagt ongeveer een half uur van je tijd.