Skip naar content
Foto van ansichtkaarten op netwerkevent Key Action 2 Partnerschappen

Terugblik: Netwerkevent Key Action 2: Partnerschappen | Erasmus+ Jeugd

Dinsdag 20 juni kwamen bekenden én onbekenden met Key Action 2: Partnerschappen samen in Utrecht op het netwerkevent van de subsidielijn - georganiseerd door Erasmus+ Jeugd.

Jeugd & jongerenwerk

De eerste editie!

Key Action 2: Partnerschappen zijn een belangrijk onderdeel van het programma Erasmus+ Jeugd. Partnerschappen bevorderen de samenwerking tussen organisaties uit verschillende landen met als doel het verbeteren van het jongerenwerk. Het werd dan ook hoog tijd voor de eerste editie van het nationale netwerkevent, waar zowel organisaties met lopende projecten als oriënterende organisaties samenkwamen om ervaringen uit te wisselen.

Het netwerkevent vond plaats op dinsdag 20 juni in de Colour Kitchen in Zuilen. De betrokken programma-adviseurs kijken erg positief terug op het interactieve event en het enthousiasme van de deelnemers.

afbeelding voor netwerkevent
afbeelding voor netwerkevent ka2

 

Plannen voor een projectidee?

Heb je ook plannen om een project binnen Key Action 2: Partnerschappen te starten en hier al concrete ideeën voor? We bieden graag ondersteuning. Stuur je beknopte projectidee (max. één A4) naar w.vaningen@nji.nl en we nemen contact met je op voor een adviesgesprek.