Skip naar content

Mis je de KA2 deadline door technische problemen?

Heb je technische problemen en mis je daardoor de deadline? Voor de deadline van ronde 1-2023 van Erasmus+ op vrijdag 24 maart (12:00 uur 's middags) geldt dat we je aanvraag soms tóch in behandeling nemen.

Alle sectoren

Let op: Uitstel vanwege technische problemen 

De afgelopen dagen waren er bij de Europese Commissie een aantal technische problemen ontstaan bij het indienen van aanvragen. Om iedereen voldoende gelegenheid te bieden een aanvraag in te dienen, is besloten om de oorspronkelijke deadline van woensdag 22 maart, 12:00 uur (CET) uit te stellen tot vrijdag 24 maart, 12.00 uur (CET). Lees hier het bericht over de uitgestelde deadline.

Technische problemen

We nemen je aanvraag soms tóch in behandeling als je de deadline mist door technische problemen. Hiervoor moet je aan al deze voorwaarden voldoen:

  • De datum en het tijdstip van je laatste poging om het formulier online in te dienen zijn vóór de deadline. Deze datum en tijdstip staan op je formulier, in het onderdeel 'History';
  • Binnen 24 uur na de deadline heb je ons per e-mail geïnformeerd;
  • Binnen 24 uur na de deadline heb je ons per e-mail het volledige aanvraagformulier gestuurd. Let op: verander niets meer aan het formulier na je laatste poging om het online in te dienen.

De deadline voor het indienen van het aanvraagformulier is vrijdag 24 maart 2023 om 12:00 uur 's middags (Nederlandse tijd).

Wie moet ik mailen?

Je mailt naar info@erasmusplus.nl als jouw aanvraag onder Onderwijs & Training valt en naar erasmusplus@nji.nl als jouw aanvraag onder Jeugd valt.