Skip naar content

Maak kennis met Erasmus+. We komen naar je toe!

Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training gaat langs verschillende regio’s om de mogelijkheden van het subsidieprogramma Erasmus+ toe te lichten, specifiek voor volwasseneneducatie.

Volwasseneneducatie

Wil je kennis en ervaringen uitwisselen over een bepaald thema of curricula en trainingen ontwikkelen samen met andere organisaties binnen Europa? Wil je met volwassen leerders (cursisten of cliënten*) op uitwisseling om hun vaardigheden te ontwikkelen en zelfvertrouwen te vergroten? Het kan allemaal met Erasmus+, het subsidieprogramma voor onderwijs en training van de Europese Commissie.

Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training gaat langs verschillende regio’s om de mogelijkheden van het subsidieprogramma Erasmus+ toe te lichten, specifiek voor volwasseneneducatie. Middelburg is op 9 november als eerste aan de beurt.

Programma

We zijn niet alleen zelf aan het woord. We hebben namelijk ook organisaties uit de regio uitgenodigd, die je inspireren met hun voorbeelden van samenwerkings- en uitwisselingsprojecten die zij met behulp van Erasmus+ hebben uitgevoerd. 

Na een ochtend vol inspiratie ga je 's middags praktisch aan de slag met je eigen project ideeën. Tim van Aken, pedagogisch adviseur voor Katholiek Onderwijs Vlaanderen en één van de ochtendinspirators, zal je vertellen hoe je van een projectidee een projectplan maakt. We sluiten uiteindelijk af met handige tips voor het indienen van een succesvolle subsidieaanvraag.

Vind meer informatie op onze website en meld je snel aan! Deelname is gratis (inclusief lunch), maar plekken zijn beperkt beschikbaar.

*Of andere (jong)volwassenen die door jouw organisatie geholpen worden bij de toeleiding naar werk of inclusie in de maatschappij.