Skip naar content

Meld jouw activiteit of evenement!

ErasmusDays 2023: 6 days to make Europe shine!

De ErasmusDays vinden plaats door heel Europa van 9 tot en met 14 oktober 2023. Dit jaar staat in het teken van culturele diversiteit van Europa. Alle organisaties die betrokken zijn bij projecten van het Europese programma kunnen een evenement organiseren. We zijn benieuwd naar jullie projecten, activiteiten en evenementen!

Alle sectoren

Over de ErasmusDays

De ErasmusDays zijn een jaarlijks terugkerend evenement. Het idee is om tijdens deze dagen projecten van Erasmus+ uit te lichten en Europese mobiliteit te vieren. Deze zevende editie zal de culturele diversiteit van Europa en de vele leermogelijkheden die Europa biedt, in de schijnwerpers zetten. Afgelopen jaar werden er 6.295 evenementen georganiseerd in 58 landen.

Meld jouw evenement aan!

Als organisator word je uitgenodigd om bij te dragen aan deze editie onder het thema "6 days to make Europe shine!''. Of je nu een school, een bedrijf, een vereniging of een overheidsinstantie bent; laat ons weten wat jullie organiseren! Geselecteerde projecten krijgen de kans om meer over hun project te vertellen.

Klaar voor de #ErasmusDays challenge op social media?

Ter gelegenheid van #ErasmusDays lanceert Erasmus+ dit jaar een nieuwe "Tell me... without telling me"-challenge! Doe mee en deel je video's met al je contacten!

Een leuke en creatieve uitdaging
Deel je Erasmus+ ervaring op een originele manier, zonder expliciet je vroegere of toekomstige ervaring te onthullen.

Voor wie is het bedoeld?

  • Voormalige Erasmus+ deelnemers
  • Toekomstige Erasmus+ deelnemers die dit avontuur willen aangaan

Laat je inventiviteit de vrije loop!

  • Deel jouw Erasmus+ ervaring
  • Laat jouw bestemming, vaardigheden en kennis zien
  • Deel de wereld van Erasmus+ vanuit jouw persoonlijke perspectief