Skip naar content

Call for proposals 2024 voor het Europese Universiteiten Initiatief geopend

Ben jij geïnteresseerd in deelname aan het Europese Universiteiten Initiatief? De aanvraagperiode voor 2024 is geopend en loopt van 3 oktober 2023 tot 6 februari 2024. Een aanvraag doe je via het Funding & Tenders portal van de Europese Commissie.

Hoger onderwijs

Call 2024 bestaat uit twee onderdelen:

  • Topic 1: development of deep institutional cooperation. Onder dit onderdeel worden bestaande en nieuwe allianties uitgenodigd om een aanvraag te doen.
  • Topic 2: Community of Practice. Onder dit onderdeel worden hoger onderwijsinstellingen en andere organisaties uitgenodigd om een aanvraag in te dienen voor het opzetten van een community of practice. Binnen die community kunnen Europese allianties o.a. goede voorbeelden uitwisselen die ook beschikbaar worden gesteld voor het hele hoger onderwijsveld.

Wil je meer informatie over de Call 2024? Houdt vrijdag 10 november 2023 dan vrij in je agenda. Van 14.30 – 17.00 CET organiseert het Uitvoerend Agentschap EACEA namelijk een open online informatiesessie voor mogelijke aanvragers van Call 2024. 

Zie voor meer informatie het nieuwsbericht van de Europese Commissie. Meer informatie over de centrale actie European Universities vind je ook op onze website.