Skip naar content

Erasmus+ & het Caribisch deel van het Koninkrijk

Wil je nieuwe kennis en inspiratie opdoen bij Europese onderwijsinstellingen? Ook organisaties uit het Caribisch deel van het Koninkrijk kunnen subsidieaanvragen indienen bij Erasmus+!

5 tips voor je subsidieaanvraag | Organisaties uit het Caribisch deel van het Koninkrijk

Ben jij werkzaam voor een onderwijsinstelling uit het Caribisch deel van het Koninkrijk, en wil je voor een internationaal project een subsidieaanvraag indienen bij Erasmus+? Onze collega Judith Dayus (veldcoördinator primair en voortgezet onderwijs) deelt haar tips & tricks met je!

Alle onderwijssectoren

Tip 1: Bezoek onze online informatiebijeenkomsten 

Kijk in onze agenda en meld je aan voor een van onze voorlichtingsbijeenkomsten!

Wij proberen bij het inplannen van deze online bijeenkomsten zoveel mogelijk rekening te houden met de tijdzone van het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Tip 2: Raadpleeg de Erasmus+ Subsidiewijzer

Heb je een idee voor een project en wil je weten welke subsidie daar het beste bij past? Gebruik dan onze Erasmus+ Subsidiewijzer!

Door het beantwoorden van een aantal korte vragen wordt je doorverwezen naar de subsidie die het beste past bij jouw idee of project. Je vindt daar meer informatie over de betreffende subsidie en kunt direct contact opnemen met een medewerker van Erasmus+.

Tip 3: Plan een adviesgesprek in met een van onze medewerkers

Weet je onder welke actielijn je subsidie wilt aanvragen, neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.

Wij helpen je vervolgens op basis van een projectopzetformulier de volgende stappen te zetten.

Tip 4: Maak gebruik van de Erasmus+ Impacttool

Gebruik de Erasmus+ Impacttool voor het vormgeven van jullie project.

Begin bij het dromen over de veranderingen die je met behulp van de Erasmus+ subsidie teweeg wilt brengen in jullie organisatie.

Tip 5: Laat je inspireren door andere projecten

Ga op zoek naar ervaringsverhalen. Op onze website, in onze nieuwsbrief en in het Erasmus+ Magazine vind je inspiratieverhalen en video's over uitwisselingsprojecten, nascholing en training van docenten en samenwerkingsprojecten. Ook van organisaties uit het Caribisch deel van het Koninkrijk!

En kom je er toch even niet uit? Neem dan direct contact op met het Nationaal Agentschap Erasmus+. Wij zijn er om je te helpen!