Skip naar content

Conferentie | Bridges for Trainers 2024

16 - 19 juli 2024 | Aanmelden tot 7 juni | Conferentie die ervaren trainers, aanbieders van opleidingen en medewerkers van Erasmus+ Jeugd, Erasmus+ Sport en European Solidarity Corps samenbrengt om na te denken over trends en kernkwesties in de jeugdsector en de effecten op het werk van trainers. 

Jeugd & jongerenwerk Sport

Wat is het?

Bridges for Trainers geeft ruimte om te debatteren over trends en kwesties met betrekking tot training in de jeugdsector. Het evenement zal dienen als een ruimte om (opnieuw) met elkaar in contact te komen en het leven van trainers vandaag de dag in het politieke Europa te verkennen. Er zal ook een sterke nadruk liggen op het verbinden en netwerken met andere actieve trainers en stakeholders.

Wat leer je?

  • Je onderzoekt de trends in training;
  • Je onderzoekt de opkomende rol van trainers en training;
  • Je krijgt updates over ontwikkelingen in het jeugdwerkbeleid;
  • Je krijgt verbinding met de praktijkgemeenschap en kunt netwerken met trainers en trainingsaanbieders.

Voor wie?

De activiteit is bedoeld voor ervaren trainers en facilitators.

Praktische informatie

De training vindt plaats in Bonn, Duitsland. De eigen bijdrage is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt Engels gesproken tijdens het evenement.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 7 juni 2024 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 18 juni hoor jij of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Esther Schelvis via e.schelvis@nji.nl.

Meer weten?

Esther Schelvis kan je er alles over vertellen

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven