Skip naar content

Registratie open voor Erasmus+ Week in regio sub-Sahara Afrika

Zoals eerder aangekondigd, vinden er dit jaar drie Erasmus+ Weeks plaats. Dit zijn relevante evenementen voor mbo-, hbo- of wo-instellingen die geïnteresseerd zijn in een samenwerkingsproject met partners buiten Europa. Voor de Erasmus+ Week in Sub-Sahara Afrika (regio 9) is de registratie geopend.

Middelbaar beroepsonderwijs Hoger onderwijs

Jouw keuze: online of fysieke participatie

Het evenement wordt in hybride vorm aangeboden. Op 26 en 27 juni ben je van harte welkom om aan te sluiten, digitaal of bij het Capitol Hôtel in Abidjan, Ivoorkust. Registreren kan via een online platform.

Programma

Het thema is voor alle drie de Erasmus+ Weeks hetzelfde, namelijk ‘Digitaal in het onderwijs’. Wat voor sessies kun je daarbij verwachten? Denk aan: De digitale transformatie binnen onderwijs, de ontwikkeling van digitale onderwijssystemen, kunstmatige intelligentie, digitale competenties en hoe digitale technologie de kwaliteit van en de toegang naar onderwijs kan verbeteren.

Kom in contact met andere organisaties

De Erasmus+ Week is een uitgelezen kans om in contact te komen met andere begunstigden en belanghebbenden van projecten gesubsidieerd door Erasmus+. Zowel nieuwkomers binnen Erasmus+ als ervaren organisaties zijn aanwezig om kennis en ervaring uit te wisselen. Ze kunnen komen uit de regio Sub-Sahara Afrika, maar ook uit Europa of een land geassocieerd met het programma Erasmus+. 

Heb jij interesse in een samenwerkingsproject met partners uit de regio Sub-Sahara Afrika? Dan is deze Erasmus+ Week een evenement dat je niet wilt missen! Zorg dus dat je je registreert.

Inspiratie nodig?

Wil je weten welke projecten in jouw veld lopen met deze regio? Op het Project Results Platform van de Europese Commissie vind je een overzicht.