Skip naar content

Erasmus+ Magazine 2023

Voorbeeld van het E+ magazine

Publicaties

Lees ook deze publicaties over het programma Erasmus+!

Lees ons nieuwe e-magazine!

De mooiste verhalen van deelnemers aan het programma Erasmus+ lees je in het Erasmus+ Magazine 2023!

Alle sectoren

Het afgelopen jaar stond in het teken van het 35-jarig bestaan van Erasmus+. Dat hebben we het gevierd met verschillende jubileumactiviteiten en is er een speciale herdenkingsmunt geslagen bij de Koninklijke Nederlandse Munt.

De komende jaren willen we impact blijven maken in internationale projecten, met de focus op de prioriteiten duurzaamheid, inclusie, jongerenparticipatie en digitalisering. In dit magazine vind je inspirerende voorbeelden waarin deze prioriteiten goed naar voren komen. 

Daarnaast kijken we uit naar nieuwe innovatieve projecten in 2023, met mogelijkheden en kansen voor iedereen. Extra mooi is het dan ook dat we dit jaar starten met een nieuwe subsidielijn: Mobiliteitsprojecten voor de breedtesport.

Europese ervaringen zijn en blijven heel erg waardevol, zoals blijkt uit de verhalen in dit magazine. Je kunt niet zonder! 

Met het nieuwe Erasmus+ Magazine 2023 willen we iedereen inspireren om het komende jaar aan de slag te gaan met (uitwisselings)projecten en partnerschappen in binnen- en buitenland.