Skip naar content

Jongerenparticipatie: zorg jij voor meer invloed van jongeren tijdens de verkiezingen?

In maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Vind jij het belangrijk dat jongeren dan, en op andere momenten, hun stem laten horen? Maak het verschil en vraag voor 5 oktober 2021 een project binnen Key Action 1: Jongerenparticipatie aan.

Jeugd & jongerenwerk

Het lijkt op dit moment nog ver weg, maar op woensdag 16 maart 2022 staan komende gemeenteraadsverkiezingen gepland. Daarbij is het belangrijk dat zo veel mogelijk jongeren hun stem laten horen! Jij kunt daar een steentje aan bijdragen via de nieuwe subsidielijn Jongerenparticipatie

Aanvraagdeadline

Heb jij een idee voor een jongerenparticipatieproject dat gaat bijdragen aan de betrokkenheid van jongeren bij (onder andere) de gemeenteraadsverkiezingen? Weet dan dat je jouw projectaanvraag vóór de deadline van 5 oktober 12:00 indient, wanneer je het project per 1 januari 2022 of later wilt starten. 

Ondersteuning

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van de subsidielijn Jongerenparticipatie binnen Erasmus+ Jeugd? Meld je dan vooral aan voor de online informatiebijeenkomst op 6 september van 15:00 tot 17:00. Klik op deze link om je aan te melden. 

Wil jij feedback op je conceptaanvraag ontvangen? Dat kan uiterlijk tot drie weken voor de deadline, dus dat is in dit geval tot 14 september.

Liever een programma-adviseur spreken in een een-op-een adviesgesprek? Dat kan ook! Stuur daarvoor een mailtje aan bij de programma-adviseur Linda Janmaat via l.janmaat@nji.nl