Skip naar content

Go Digital

7 tips en tools voor projecten Erasmus+

Voorbeeld van het E+ magazine

Publicaties

Lees ook deze publicaties over het programma Erasmus+!

Erasmus+ en digitalisering

Digitale technologie en innovatie spelen een steeds grotere rol in het Europese onderwijs. Digitalisering is dan ook een prioriteit binnen het programma Erasmus+.

Alle onderwijssectoren

Bij het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training geloven we sterk in de kracht van internationalisering. Niet alleen als unieke ervaring om je professionele en persoonlijke horizon te verbreden: het helpt je ook op weg om een wereldburger te worden.

Een internationale mobiliteit is een ongelofelijke ervaring en unieke kans in je leven. Je kan met Erasmus+ als student in het buitenland gaan studeren of een stage doen. Als onderwijsprofessional kun je een training of lesopdracht volbrengen. Dit kan niet alleen fysiek, maar ook door middel van blended activiteiten. 

Tips voor (nieuwe) projecten

Digitale technologie en innovatie spelen een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. De wereldwijde coronacrisis heeft bovendien nog duidelijker gemaakt hoe belangrijk digitalisering is, en hoeveel potentie dit biedt in het onderwijs en het bedrijfsleven.

Het is dan ook van groot belang dat jongeren en volwassenen zo goed mogelijk zijn uitgerust om zich online te redden. Mensen van alle leeftijden moeten volledig kunnen deelnemen aan de maatschappij, zowel online als offline. Het programma Erasmus+ subsidieert internationale projecten die hieraan bijdragen. 

Lees onze 7 tips en tools voor projecten Erasmus+, en vergroot je digitale kennis en vaardigheden samen met je buitenlandervaring!