Laat zien wat je bereikt hebt met Erasmus+

Meerdere sectoren

Het programma Erasmus+ hecht veel waarde aan het delen van goede projectresultaten. Niet alleen jij, maar ook anderen kunnen hier veel van leren. Laat binnen en buiten je organisatie zien wat je met je project Erasmus+ hebt bereikt! Dit noemen we ‘disseminatie en exploitatie’, oftewel het verspreiden van projectresultaten. Deze promotietoolbox helpt je daarbij.

Waarom projectresultaten verspreiden?

  • Je zorgt voor verduurzaming van je projectresultaten.
  • Je benadrukt hiermee de meerwaarde van Europese samenwerking.
  • Je zet zowel het programma Erasmus+ als je eigen organisatie in de spotlights.

Deel dus regelmatig nieuws, updates en successen van je project: niet alleen na afloop van je project, maar ook tussentijds.

De Impacttool Erasmus+ kan je hier ook bij helpen: denk bijvoorbeeld aan de impact voor de deelnemers aan het project Erasmus+ op zowel persoonlijk als op professioneel vlak: changing lives and opening minds. Maar ook de impact voor de betrokken organisaties, op regionaal en nationaal niveau of zelfs over de grens! 

Wat zijn mijn verplichtingen bij het verspreiden van projectresultaten?

Banner Project Results Platform nieuw.png

Beter online zichtbaar zijn met jouw project

Enkele tips:

Als Nationaal Agentschap Erasmus+ zijn wij altijd op zoek naar interessante verhalen en ervaring. Leent jouw project zich voor een interview of artikel of heb je een leuke (after-)movie gemaakt die je graag met ons wil delen? Neem dan contact op met jouw contactpersoon of direct met onze communicatiecollega's:

Bekijk hier de tips voor het aanleveren van beeldmateriaal.

Aanvullende tips voor verspreiding van projectresultaten

In de Programmagids vind je meer informatie over effectieve verspreiding van je projectresultaten. Bekijk ook eens het disseminatieplan.