Subsidie Erasmus+ aanvragen voor Sector Skills Alliances

Middelbaar beroepsonderwijs

Verbeter de aansluiting tussen middelbaar beroepsonderwijs en organisaties door een Sector Skills Alliance aan te gaan. Voor zo’n samenwerking kun je subsidie aanvragen bij Erasmus+. Op deze pagina lees je precies hoe dat werkt.

Kun jij subsidie aanvragen? 

Alleen een rechtspersoon kan een aanvraag indienen. Een privépersoon (particulier) kan dus geen subsidie bij Erasmus+ aanvragen. De subsidieaanvraag voor een Sector Skills Alliance kan worden aangevraagd door elk bedrijf of elke organisatie uit een Programmaland of een Partnerland

Voor wie is de subsidie?

Elke publieke of particuliere organisatie uit een Programmaland of een Partnerland kan deelnemen aan een Sector Skills Alliance. 

Wat heb je nodig?

Het is belangrijk dat je alle benodigde documenten hebt. Je kunt je subsidieaanvraag namelijk alleen indienen met het officiële aanvraagformulier. In de Programme guide Erasmus+ en de officiële call van de Europese Commissie vind je alle benodigde documentatie.  

Waar moet ik zijn?

Een Sector Skills Alliance aanvragen valt onder de centrale acties van Erasmus+. De Europese Commissie beheert deze acties via het Uitvoerend Agentschap onderwijs, audiovisuele media en cultuur (EACEA) in Brussel. Lees meer over projecten rond Sector Akills Alliances in de Programme Guide Erasmus+ en op de site van EACEA