Subsidie toegekend: en nu?

Volwasseneneducatie

Heeft Erasmus+ je subsidieaanvraag goedgekeurd? Gefeliciteerd! Nu je van start kunt gaan met het project, zijn er wel een aantal dingen die we van je verwachten. Ook helpen we je graag op weg met wat tips & tricks.

Verwachtingen

Als je een financiering hebt gekregen van het programma Erasmus+ verwachten wij een aantal dingen van je. Je leest er meer over op de pagina van de projectuitvoeringsdocumenten van de specifieke actielijn. Hier vind je ook de informatie over je verplichtingen voor de uitvoering van je project.

Projectuitvoeringsdocumenten

In de linkerkantlijn vind je per Call de benodigde documenten. Gebruik de documenten uit het Call-jaar waarin je project is toegekend. Maak ook gebruik van de handige tools en websites die jouw werk bij de projectuitvoering ondersteunen.

Ondersteuning

Als financier van je project mogen we wat van je verwachten. Tegelijkertijd willen we je ook graag ondersteunen. We doen dat met een aantal hulpmiddelen, zoals de Mobility Tool+. Nieuwsgierig geworden? Lees er alles over op de pagina 'Handige tools en websites'. Deze vind je, net zoals de documenten die je nodig hebt voor de uitvoering van je project, aan de linkerzijde op deze pagina.

Verspreiding van resultaten

Met je project kun je iets heel moois realiseren. Je kunt levens veranderen en mensen op een spoor zetten dat hen verder brengt. Je wilt natuurlijk aan zoveel mogelijk mensen laten zien wat je bereikt hebt. Hoe je dat doet, lees je op de pagina ‘Verspreiding van resultaten’.