Subsidie toegekend: en nu?

Primair en voortgezet onderwijs

Heeft Erasmus+ de subsidieaanvraag van je organisatie goedgekeurd? Gefeliciteerd! Nu je van start kunt gaan met het project, zijn er wel een aantal dingen die we van je verwachten. Ook helpen we je graag op weg met wat tips & tricks.

Verwachtingen

Als je een financiering hebt gekregen van het programma Erasmus+ verwachten wij een aantal dingen van je. Je leest er meer over op de pagina van de projectuitvoeringsdocumenten van de specifieke actielijn. Hier vind je ook de informatie over je verplichtingen voor de uitvoering van je project.

Projectuitvoeringsdocumenten

In de linkerkantlijn vind je per Call de benodigde documenten. Gebruik de documenten uit het Calljaar waarin je project is toegekend.  

Ondersteuning

Als financier van je project mogen we wat van je verwachten. Tegelijkertijd willen we je ook graag ondersteunen. We doen dat met een aantal hulpmiddelen, zoals de Mobility Tool+. Nieuwsgierig geworden? Lees er alles over op de pagina 'Hulpmiddelen'

Verspreiding van resultaten

Met je project kun je iets heel moois realiseren. Je kunt levens veranderen en mensen op een spoor zetten dat hen verder brengt. Het effect van die resultaten wil je natuurlijk zo groot mogelijk laten zijn. Hoe je dat doet, lees je op de pagina Verspreiding van resultaten.