Kwaliteit en impactscan

Middelbaar beroepsonderwijs

De Kwaliteit- en Impactscan ondersteunt je bij de inbedding van internationalisering in het middelbaar beroepsonderwijs. Het doel van deze scans is je te helpen bij het (verder) integreren van internationalisering in het onderwijs en het inbedden van internationalisering in uw beleid en organisatie.

Deze website biedt je naast het werkboek en oefeningen, die tevens als pdf te downloaden zijn, ook direct toegang tot de inventarisatiescan, de contextscan en de docentenscan.

De Kwaliteit- en Impactscan (KIS 2020) is een toolkit voor inbedding van internationalisering in het middelbaar beroepsonderwijs. 2020 verwijst naar de Europese doelen; het strategisch beleidskader van de Europese Commissie op het terrein van onderwijs en leven lang leren.

Het doel van deze toolkit is je te helpen bij het (verder) integreren van internationalisering in het onderwijs en het inbedden van internationalisering in het beleid en organisatie. 

Deze website biedt je naast het werkboek en oefeningen, die tevens als pdf te downloaden zijn, ook direct toegang tot de inventarisatiescan, de contextscan en de docentenscan.