Erasmus+ helpt je op weg

Middelbaar beroepsonderwijs

Je subsidieaanvraag van Erasmus+ is goedgekeurd, Gefeliciteerd! Nu zijn er een paar dingen die je moet doen. Zoals de contractuele voorwaarden goed doornemen en je projectgegevens bijhouden in de Mobility Tool+. Ook moet je het ons laten weten als je project tussentijds wijzigt. Op deze pagina geven we je meer informatie over de verschillende hulpmiddelen ter ondersteuning van de projectuitvoering.

IT Tools Wiki 

Deze openbare Wiki van de Europese Commissie biedt toegang tot documentatie over de IT-systemen die worden gebruikt voor het beheer van de projecten van Erasmus+ of het European Solidarity Corps.

Mobility Tool+

Als financier van je project mogen we wat van je verwachten. Tegelijkertijd willen we je ook graag ondersteunen. We doen dat met de Mobility Tool+. Klik op voorgaande link om te ontdekken hoe die werkt. 

Online Language Support (OLS)

Het kan zijn dat het door ons gefinancierde project jou naar het buitenland brengt. Dan kunnen we je ondersteunen door je vaardigheid in een vreemde taal te vergroten. Op de pagina 'Online Linguistic Support' lees je hier veel meer over.

Impacttool

De Impacttool ondersteunt je bij het monitoren van de voortgang van je project en/of het project bij te sturen. 

Kwaliteit en Impactscan

De Kwaliteit- en Impactscan (KIS) 2020 is een online tool waarmee de actuele stand van internationalisering binnen een instelling in beeld gebracht wordt. Deze resultaten kunnen als basis dienen voor verdere beleidsontwikkeling rondom internationalisering in het middelbaar beroepsonderwijs.

Europass

Met Europass kun je de deelnemers brede erkenning geven. Hoe je dit doet, lees je op de pagina Europassdocumenten.

Participant reports

Iedereen die met subsidie van Erasmus+ naar het buitenland gaat, vult na terugkomst een enquête in. Dit noemen we Participant reports. Via voorgaande link kun je de landelijke resultaten van deze enquêtes bekijken voor het middelbaar beroepsonderwijs.