handshake projectuitvoer jeugd

Subsidie toegekend: en nu?

Jeugd & jongerenwerk

Heeft Erasmus+ de subsidieaanvraag van je organisatie goedgekeurd? Gefeliciteerd! Nu je van start kunt gaan met het project zijn er wel een aantal dingen die we van je verwachten. Ook helpen we je graag op weg met wat tips & tricks.

Verwachtingen
Als je een financiering hebt gekregen van het programma Erasmus+ verwachten wij een aantal dingen van je. Je leest er meer over op de pagina Wat zijn mijn verplichtingen?.

Projectuitvoeringsdocumenten
In de linkerkantlijn vind je per Call de benodigde documenten. Gebruik de documenten uit het Calljaar waarin je project is toegekend. Maak ook gebruik van de handige tools en websites die jouw werk bij de projectuitvoering ondersteunen.

Ondersteuning
Als financier van je project mogen we wat van je verwachten. Tegelijkertijd willen we je ook graag ondersteunen. We doen dat met een aantal hulpmiddelen, zoals de Mobility Tool+ en de Online Linguistic Support (OLS). Nieuwsgierig geworden? Lees er alles over op de pagina 'Hulpmiddelen'

Verspreiding van resultaten
Met je project kun je iets heel moois realiseren. Je kunt levens veranderen en mensen op een spoor zetten dat hen verder brengt. Het effect van die resultaten wil je natuurlijk zo groot mogelijk laten zijn. Hoe je dat doet, lees je op de pagina Verspreiding van resultaten.