Erasmus+ helpt je op weg

Hoger onderwijs

Je subsidieaanvraag van Erasmus+ is goedgekeurd, je kunt aan de slag! Erasmus+ helpt je graag op weg met een aantal hulpmiddelen. Op deze pagina lees je er alles over.

IT Tools Wiki 

Deze openbare Wiki van de Europese Commissie biedt toegang tot documentatie over de IT-systemen die worden gebruikt voor het beheer van de projecten van Erasmus+ of het European Solidarity Corps.

Mobility Tool+

Als financier van je project mogen we wat van je verwachten. Tegelijkertijd willen we je ook graag ondersteunen. We doen dat met de Mobility Tool+. Klik op voorgaande link om te ontdekken hoe die werkt. 

Online Language Support (OLS)

Het kan zijn dat het door ons gefinancierde project jou naar het buitenland brengt. Dan kunnen we je ondersteunen door je vaardigheid in een vreemde taal te vergroten. Op de pagina 'Online Linguistic Support' lees je hier veel meer over.

Impacttool

De Impacttool ondersteunt je bij het monitoren van de voortgang van je project en/of je project bij te sturen. 

Participant reports

Iedereen die met subsidie van Erasmus+ naar het buitenland gaat, vult na terugkomst een enquête in. Dit noemen we Participant reports. Via voorgaande link kun je de landelijke resultaten van deze enquêtes bekijken voor het hoger onderwijs.  

Diplomasupplement

Het diplomasupplement wordt door onderwijsinstellingen onder andere gebruikt om afgestudeerden te beoordelen bij toelating tot studieprogramma’s. Lees hier meer over op de pagina 'Diplomasupplement'.