Toekenningen VET Mobility Charters (KA109)

Middelbaar beroepsonderwijs

Overzicht van de mbo-instellingen die een VET Mobility Charter, het kwaliteitskeurmerk voor internationalisering binnen de onderwijsinstelling, hebben ontvangen.

VET Mobility Charter

Het Nationaal Agentschap Erasmus+ heeft deze promotieclip samengesteld voor het in beeld brengen van belangrijke items die bijdragen aan een goede inbedding van internationalisering binnen de onderwijsinstelling. Wij danken hierbij de onderwijsinstellingen die met videomateriaal een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van deze promotieclip.

Leestip!

Het NA Erasmus+ Onderwijs & Training interviewde 40 bestuurders en directeuren over hun ervaringen met de inbedding en de organisatorische infrastructuur van internationalisering in het mbo.

In de publicaties Internationalisering gaat verder dan het buitenland (2018) en Internationalisering in het mbo wordt volwassen (2019) wordt dieper ingegaan op hoe mbo-instellingen de afgelopen jaren de transitie hebben gemaakt van incidentele naar structurele aandacht voor internationalisering.

Laat je inspireren!