Skip naar content

#WeStandTogether

Contact met elkaar is belangrijk. Juist nu!

Alle onderwijssectoren Jeugd & jongerenwerk

Thuiswerken, minimaal 1,5 meter afstand houden of zelfs helemaal thuisblijven. De maatregelen om het coronavirus tegen te gaan hebben veel impact op ons dagelijks leven. Daarnaast heb je misschien in je directe omgeving mensen die met het virus zijn besmet of maak je je zorgen om mensen die kwetsbaar of alleen zijn. Het virus houdt ons zeer bezig.

Daarnaast heeft het natuurlijk impact op de uitwisselingen en projecten. We zijn ons bewust van de situatie en de flexibiliteit en het improvisatievermogen die er nu van jullie worden gevraagd. Om jullie te helpen bij de vele vragen die op jullie afkomen hebben we op onze website inmiddels een lijst met veelgestelde vragen geplaatst, de zogenaamde Corona FAQ. Als jullie vragen missen of niet goed uit de voeten kunnen met de antwoorden, laat ons dat dan weten.

Verder weten jullie ons goed te vinden via de telefoon. Onze medewerkers worden veel gebeld en staan jullie vanuit huis graag te woord om jullie door deze lastige fase heen te helpen. Maak daar vooral gebruik van! En: als het niet lukt ons telefonisch te pakken te krijgen, stuur dan gerust een mail. Dan beantwoorden we die zo snel mogelijk.

Tegelijkertijd kijken we met elkaar ook voorzichtig naar de toekomst en richten we ons op de komende deadlines. Met het verschuiven van een aantal deadlines hebben jullie meer tijd gekregen om een projectvoorstel in te dienen. Als vanouds staan onze medewerkers voor je klaar om je op weg te helpen met je aanvraag. Zowel telefonisch, per mail of tijdens de online spreekuren.

Namens alle medewerkers van de Nationale Agentschappen Erasmus+ Onderwijs & Training en Jeugd wensen we jullie veel succes toe in deze moeilijke tijd, maar bovenal: pas goed op jezelf en elkaar.

En: we houden contact!

#WeStandTogether

Hartelijke groet,

 

 

 

 

 

Lem van Eupen

Directeur Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training

 

Jojanneke de Waal

Hoofd Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd | European Solidarity Corps