Skip naar content

Vooraankondiging | Nieuwe calls ‘Digital’ en ‘Creativity & Culture’

Er zullen binnenkort twee nieuwe calls worden gepubliceerd door de Europese Commissie. Het gaat om projecten met als thema ‘Digital’ en ‘Creativity & Culture’ die in het kader van Erasmus+ Strategische Partnerschappen (KA2) worden uitgevoerd.

Alle onderwijssectoren Jeugd & jongerenwerk

De call voor het thema ‘Digital’ is gericht op instellingen in het primair en voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs; de call voor het thema ‘Creativity & Culture’ is gericht op instellingen en organisaties in het primair en voortgezet onderwijs, de volwasseneneducatie en de jeugd- en jongerensector.

De maximale subsidie per project is nog niet bekend. Projecten kunnen een periode van 12 tot 24 maanden beslaan.

Inhoudelijke focus in augustus/september bekend

In augustus/september 2020 zullen de nieuwe calls worden opengesteld. Op dat moment zal ook nader worden omschreven welke inhoudelijke focus beide calls zullen krijgen.

Projecten rondom het thema ‘Digital' zullen sowieso aansluiten bij de omschrijving van de reeds bestaande prioriteit Innovative practices in a digital era’

De extra call ‘Creativity & Culture' is ook gericht op de jeugd- en jongerensector. Lees hierover ook het bericht Belangrijke informatie ronde 3.

De deadline voor het indienen van een aanvraag zal in oktober 2020 zijn. Houd onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten!