Vacature: onderzoeker in leren Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training

Primair en voortgezet onderwijs Middelbaar beroepsonderwijs Hoger onderwijs Volwasseneneducatie

Gepubliceerd op: 3 oktober 2019

Wij zijn op zoek naar een onderzoeker die geïnspireerd wordt door onderwerpen op het snijvlak van onderwijs en internationalisering. Is deze vacature je op het lijf geschreven? Dan komen wij graag met jou in contact.

 Wat ga jij doen?

Je gaat werken voor het Nationaal Agentschap Erasmus+ onderdeel van CINOP. Als onderzoeker coördineer en leid je de onderzoek agenda voor Erasmus+ in alle onderwijssectoren. Het betreft zowel wetenschappelijk als beleids- en praktijkgericht met de bedoeling inzicht te krijgen in korte en lange termijn opbrengsten van internationaliseringsprojecten. Tevens werken ze ondersteunend voor (potentiele) aanvragers bij het opzetten van projecten.

Je werkt in ’s-Hertogenbosch evenals op regelmatige basis in Den Haag. Ook ben je vaak op pad. Zo zijn er regelmatig netwerkbijeenkomsten in het buitenland.

Wie zijn wij?

Nationaal Agentschap Erasmus+
Erasmus+ is het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport. Het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training beheert het programma in Nederland voor alle onderwijssectoren: primair en voortgezet onderwijs, mbo, hoger onderwijs en volwasseneneducatie. Nuffic is penvoerder van het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training; de uitvoering van het programma gebeurt in samenwerking tussen Nuffic en CINOP.

De impact van het programma wordt gemonitord in samenwerking met het Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd, dat het programma beheert op het gebied van jeugd- en jongerenwerk.

Als Onderzoeker Erasmus+ kom je in dienst bij CINOP.

CINOP
CINOP realiseert gefundeerde, integrale en toepasbare oplossingen voor complexe onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. CINOP is een maatschappelijke onderneming; we streven niet naar winstmaximalisatie maar naar voldoende opbrengsten om continuïteit en innovatie voor onze klanten te waarborgen. Samen hebben we de ambitie om Nederland nummer 1 op het gebied van leren te maken. Daarvoor combineren we kennis en inhoud met daadkracht en toepasbaarheid.

Bekijk de video waarin medewerkers vertellen over de cultuur en werksfeer bij CINOP.

Wat breng jij mee?

We verwachten dat je specialist bent of wilt worden in het thema internationalisering. Je hebt ruime ervaring met het opzetten, uitvoeren en coördineren van praktijkgericht onderzoek.

Je bent ondernemend en hebt een innovatieve werkhouding. Je bent in staat om in teamverband een onderzoekstraject vorm te geven en uit te voeren. Daarnaast geef je trainingen en presentaties om bij te dragen aan kennisverspreiding en –benutting van opbrengsten uit het onderzoek.

Verder heb/ben je:

 • Universitair geschoold in een van de sociale wetenschappen;
 • Bij voorkeur gepromoveerd dan wel beschik je over zeer ruime onderzoekservaring;
 • Een goede basis in kwalitatief onderzoek en kwantitatief onderzoek, het coördineren van onderzoek en de praktische toepassing van resultaten in de onderwijscontext;
 • Ervaring in praktijkgericht en/of beleidsonderzoek;
 • Minimaal 5 – 7 jaar relevante werkervaring;
 • Proactieve werkhouding;
 • Een overtuigende communicatiestijl, waarbij je creatief en makkelijk schrijft;
 • Goede presentatievaardigheden, om zowel intern als extern verschillende typen stakeholders te trainen en informeren;
 • De bereidheid om een netwerk op te bouwen en acquisitie-vaardigheden te ontwikkelen;
 • enthousiast, energiek en met een gezonde dosis humor!

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende rol in een multidisciplinair team waarbij je gestimuleerd wordt je breed te ontwikkelen.
 • Je start in een contract voor bepaalde tijd met het oog op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.
 • Je salaris wordt ingedeeld op basis van opleiding en ervaring.
 • We hebben een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekering inclusief een tegemoetkoming, een tegemoetkoming in je ziektekosten, reiskostenvergoeding, flexibel werken, laptop, smartphone etc.
 • En natuurlijk hele leuke collega’s.

Interesse en solliciteren?

Over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Gonnie van der Eerden, Team coördinator (geerden@cinop.nl) of 06-51753029. Kijk voor meer informatie op: www.cinop.nl of www.erasmusplus.nl.  

Je sollicitatie, in de vorm van een motivatie én actueel CV, kun je tot 25 oktober 2019 sturen naar sollicitatie@cinop.nl o.v.v. vacaturenummer 30-19. Op maandag 4 november 2019 geven wij een reactie op je sollicitatie. De eerste gespreksronde staat gepland op vrijdag 8 november 2019.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze plaatsing stellen we niet op prijs.