Vacature: Eventmanager

Primair en voortgezet onderwijs Hoger onderwijs

Nationaal Agentschap Erasmus+ (Onderwijs & Training) zoekt vanwege uitbreiding van het programma en de toename van activiteiten naar een energieke eventmanager voor de vele komende evenementen.

Als eventmanager ben je verantwoordelijk voor het initiëren, opzetten, organiseren, coördineren, uitvoeren en evalueren van de kleine en grote Erasmus+ evenementen.

Wat ga je doen?

 • Je adviseert over het doel, de boodschap, de programmering en de opzet van de evenementen.
 • Je zet alle operationele projectplannen voor evenementen op en je zorgt voor overzicht en de uitvoering van die plannen.
 • Je stelt projectteams samen en je hebt een duidelijke voortrekkersrol.
 • Je bent aanspreekpunt voor interne klanten en opdrachtgevers.
 • Je verzorgt en beheert de logistiek en de gewenste faciliteiten voor evenementen.
 • Je vraagt offertes aan, beoordeelt ze, beheert ze en handelt ze administratief af.
 • Je onderhoudt contacten met externe leveranciers en je beoordeelt hun werkzaamheden.
 • Je meet de klanttevredenheid en je doet voorstellen voor eventuele verbetering.
   

Wat neem je mee?
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied marketing, communicatie en/of event management. Inmiddels heb je meer dan 3 jaar ervaring in het zelfstandig organiseren van kleine en grote evenementen. Inzet van (externe) facilitaire diensten die relevant zijn bij het organiseren van evenementen zijn jou dan ook bekend. Je hebt een helikopterview en het hebben van meerdere deadlines brengt jou niet in paniek. Je bent gewend vanuit een strategie en concept te denken en te handelen. Je bent flexibel inzetbaar en indien nodig bereid buiten de kantooruren te werken. Tenslotte ben je humorvolle teamspeler en verbinder die graag bijdraagt aan een gezamenlijk doel.

Voor de functie vragen we de volgende competenties: accuratesse, flexibiliteit, klantgericht, communicatief en ondernemend. 

Als eventmanager werk je bij het Nationaal Agentschap Erasmus+.

Team Nationaal Agentschap Erasmus+
Nationaal Agentschap Erasmus+ is het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport. Het National Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training beheert het programma in Nederland voor alle onderwijssectoren: primair en voortgezet onderwijs, mbo, hoger onderwijs en volwasseneneducatie. Nuffic is penvoerder van het NA Onderwijs & Training; de uitvoering van het programma gebeurt in samenwerking tussen Nuffic en CINOP.

De impact van het programma wordt gemonitord in samenwerking met het National Agentschap Erasmus+ Jeugd, dat het programma beheert op het gebied van jeugd- en jongerenwerk.

Je komt in dienst van Nuffic in Den Haag.

Kijk voor meer informatie over Erasmus+ op www.erasmusplus.nl en voor meer informatie over Nuffic en CINOP op www.nuffic.nl en www.cinop.nl. 

Wat bieden we jou?

 • Een fijne werksfeer met veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. En je bepaalt grotendeels zelf hoe, waar en wanneer je werkt.
 • Je ontvangt een salaris tot € 3.455 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 8 van de CAO Nederlandse Universiteiten). De exacte hoogte hangt af van je opleiding en ervaring.
 • Nuffic kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, en meer dan 6 weken vakantie per jaar. En heel handig: je kunt voorwaarden voor elkaar inruilen als dat je beter uitkomt. Bijvoorbeeld salaris voor vakantiedagen of vakantiedagen voor een hogere reiskostenvergoeding.
 • Je krijgt een dienstverband van 32 uur per week voor de duur van een jaar. Als de situatie het toelaat wordt het dienstverband verlengd.
   

Meer informatie en solliciteren
Meer informatie over de functie wordt graag gegeven door Johan Pastoor, marketing- en communicatiemanager Erasmus+ (tel. 06- 38319703, jpastoor@erasmusplus.nl). Je kunt je sollicitatiebrief en cv tot en met 19-2-2019 indienen via www.nuffic.nl/onderwerpen/sollicitatieformulier. Bij sollicitatie graag vermelden ‘577 – eventmanager’.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure voor kandidaten die worden uitgenodigd voor het tweede selectiegesprek.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.